Lejrskole velkomst og praktisk info. - Danhostel Sandvig - Billig overnatning på Bornholm
  • da
    • en

Lejrskole velkomst og praktisk info.

Vi hedder Per og Bettina Sjøstrøm, vi har haft dette sted i næsten 26 år. De første 25 år som Hotelpension Verona og siden 1. Januar 2016 Danhostel Sandvig. Grunden til at vi indgik samarbejde med Danhostel var primært at vi ville satse mere på det kundesegment, som ønsker er god og reel overnatningsmulighed til en fornuftigt pris. Vi har i denne forbindelse renoveret vores værelser og skruet ned for antal af køjesenge pr. værelse. Hovedparten af vores senge er blevet udskiftet med nye væghængte køjesenge med fjedermadrasser.

Vi håber at I fremover vil sætte pris på vores nye tiltag og at I sammen med os vil passe godt på vores sted, så det kan holdes pænt mange år fremover.

Ved ankomsten vil I få anvist jeres værelser, og nogle få regler vil blive gennemgået.

Morgenmaden bliver serveret enten kl. 7.30 eller kl. 8.30, alt efter hvad de forskellige grupper skal. Aftensmaden bliver ligeledes serveret i 2 omgange, henholdsvis kl. 17.30 eller 18.30.

Morgenmaden består af havregryn, cornflakes, rugbrød, nybagt franskbrød, marmelade, spegepølse, ost, kaffe, te, juice og mælk.

Aftensmaden består af en veltilberedt buffet med tilhørende salater.

Er der elever som på grund af tro eller sygdom/allergi har nogle specielle ønsker vedr. Mad, imødekommer vi dette. Lærere bedes kontakte os et par dage før.

Ved afrejse tømmer eleverne deres skraldespande og støvsuger/fejer værelserne. Dette er ikke inkluderet i slutrengøringen.

Glemte sager: overfør kr. 150,00 på reg.nr. 6060 konto 1026853 og send en mail med navn og adresse til info@verona.dk.

Af hensyn til miljøet bedes eleverne medbringe en drikkedunk til opfyldning af vand samt evt. en madkasse, så der spares på emballage til smør-selv madpakkerne.

Indhent lejrskole tilbud her.

lejrskole på geocaching

Vi anvender cookies til at forbedre oplevelsen på vores side.

Du accepterer ved at fortsætte