Overnatning til håndværkere på Bornholm - På Danhostel Sandvig

Overnatning til håndværkere på Bornholm

Vi tilbyder overnatning til håndværkere på Bornholm og andre på farten det meste af året. Vi har billige værelser til enkeltpersoner og op til 6 personer. Her er mulighed for en god overnatning på Bornholm på værelser med eget bad og toilet. Her er gratis Wi-Fi, fællestue og gæstekøkken tilgængeligt, hvor I selv kan forberede måltider. Det gør overnatning hos os en del billigere end hvis man bor på hotel og skal spise ude hele tiden.

Gratis overnatning på Bornholm

Hvis du synes hotellerne inde i Rønne bliver for dyre og kedelige, så overnat i stedet på vores hyggelige Danhostel Sandvig her på Nordbornholm.

Få 10 % rabat med et Danhostel Firmakort
Vi er det eneste Danhostel på Bornholm, og derfor også det eneste sted der tilbyder 10 % rabat til håndværkere der overnatter på Bornholm med et Danhostel Firmakort. Kortet kan bestilles her (bemærk der er 14 dages leveringstid). I skal booke jeres ophold online i vores webshop her, for at kunne få de 10 % rabat.

Længerevarende ophold
Ved længerevarende ophold tilbyder vi en ugentlig rengøring, samt nye håndklæder og linnedpakke en gang om ugen, hvis I har købt linnede her. Der er også vaskefaciliteter og tørrerum. Hvis I ønsker et længerevarende ophold, så kontakt os gerne i forvejen, så vi kan finde en god løsning til jer.

Parkering
Vi har desværre lidt begrænset parkering til større biler om sommeren, men udenfor sæson er der god og sikker parkering på bagsiden af vores vandrerhjem. Firmabil kan parkeres tæt op af mur, så den ikke er tilgængelig for uvedkommende.

Book jeres overnatning her.

Overnatning i forbindelse med Folkemødet 2022.
Vi er pt. fuldt booket.

Overnatning Bornholm