Overnatning til håndværkere på Nordbornholm - På Danhostel Sandvig
  • Dansk
    • English
    • Polish
    • German

Overnatning til håndværkere på Nordbornholm

Vi tilbyder overnatning til håndværkere og andre på farten det meste af året. Vi har billige værelser til enkeltpersoner og op til 6 personer. Her er mulighed for en god overnatning på Nordbornholm på værelser med eget bad og toilet. Her er gratis Wi-Fi, tv-stue og gæstekøkken, hvor I selv kan forberede måltider.

Gratis overnatning på Bornholm

Hvis du synes hotellerne inde i Rønne bliver for dyre og kedelige, så overnat i stedet på vores hyggelige Danhostel Sandvig her på Nordbornholm.

Tidlig morgenmad fra marts 2020
Vi ved at de fleste håndværkere skal stå klar på pladsen kl. 7.00 og derfor tilbyder vi en ”tidlig morgenmad” i form af en morgenmadsbakke der sættes ned i gæstekøkkenet dagen før med værelsesnummer. Således at I kan få morgenmad tidligt, når det passer jer. Fortæl os gerne ved ankomst hvad I gerne vil have, så tilpasser vi bakken efter det I ønsker. Hvis I er flere end 10, så laver vi tidlig morgenmad til jer.

I sommerhalvåret når der er åbent for andre gæster, kan I også vælge at spise med i morgenbuffeten fra kl. 7.30. I vinterhalvåret tilbyder vi kun morgenmad på bakke. (Hvis I er mere end 10 eller der er en gruppe der ønsker tidlig morgenmad, så laver vi tidlig morgenmad) Prisen for morgenmad er den samme uanset hvordan den serveres.

Få 10 % rabat med et Danhostel Firmakort
Vi er det eneste Danhostel på Bornholm, og derfor også det eneste sted der tilbyder 10 % rabat til håndværkere med et Danhostel Firmakort. Kortet kan bestilles her (bemærk der er 14 dages leveringstid). I skal booke jeres ophold online i vores webshop her, for at kunne få de 10 % rabat.

Længerevarende ophold
Ved længerevarende ophold tilbyder vi en ugentlig rengøring, samt nye håndklæder og linnedpakke en gang om ugen, hvis I har købt linnede her. Der er også vaskefaciliteter og tørrerum. Hvis I ønsker et længerevarende ophold, så kontakt os gerne i forvejen, så vi kan finde en god løsning til jer.

Parkering
Vi har desværre lidt begrænset parkering til større biler om sommeren, men udenfor sæson er der god og sikker parkering på bagsiden af vores Danhostel. Firmabil kan parkeres tæt op af mur, så den ikke er tilgængelig for uvedkommende.

Book jeres overnatning her.

Læs mere her om hvorfor håndværkere foretrækker Danhostel.

Overnatning i forbindelse med Folkemødet 2020 og 2021.
Vi er fuldt booket op til Folkemødet 2020 og 2021.

Overnatning Bornholm

Vi anvender cookies til at forbedre oplevelsen på vores side.

Du accepterer ved at fortsætte