Vandfaldsferie på Bornholm – Påsken 2021 - Danhostel Sandvig - Billig overnatning på Bornholm
  • Dansk
    • English
    • Polish
    • German

Vandfaldsferie på Bornholm – Påsken 2021

Miniferie på Bornholm – Smuttur til Bornholm – Tilbud Bornholm – Påskeferie på Bornholm!

Bornholm er kendt for sine klipper og rundkirker, men faktisk er her også mange smukke vandfald, og det bedste tidspunkt at opleve disse, er i foråret hvor der er mest vand i vandfaldene.

Oplev eks. Gedebæksvandfaldet i Ekkodalen, der kun opstår vinter og forår når der er meget vand i jorden. Vandfaldet bliver til Danmarks højeste på hele 17 meter.

Ud over det skal I selvfølgelig også drikke af ”Pissebækkens” rene vandfald, se det store vandfald i Døndalen der er Danmarks største, finde det hemmelige røde vandfald og ikke mindst opleve Kobbeåens Vandfald ved Stavehøl ikke langt fra Østerlars Rundkirke.

Vi guider jer gerne til alle se smukke vandfald på en miniferie til Bornholm og viser jer hvordan I får en god udflugt til hvert enkelt vandfald.

Kan I nå at se dem alle på én dag? Eller skal I finde et enkelt om dagen? Uanset hvor lang eller kort I booker jeres vandfaldsferie, som miniferie eller smuttur så har vi noget der passer til jer.

Læs mere om de Bornholmske vandfald her.

Book inden d. 1. marts så giver gratis morgenmad under hele jeres påskeophold. (uge 13 mandag til fredag)

Bemærk, vi er fuldt bookede fra 4.-5. april men ellers er der plads i hele skolernes påskeferie i uge 13 mandag til søndag. (også weekenden op til)

BOOK NU LIGE HER

vandfald