Lystfiskeri på Bornholm - Her overnatter lystfiskerne
  • da
    • en

Lystfiskeri på Bornholm

Danhostel Sandvig er kendt som Nordbornholms bedste lystfisker tilholdssted. Lystfiskere fra hele Nordeuropa er kommet på Danhostel Sandvig i årenes løb, og forhåbentlig i mange år fremover.

lystfiskeri

Danhostel Sandvig er lystfiskernes vinteroase
Lystfiskerne overnatter her og samles om aftenen til en god snak om dagens fangst, eller måske mangel på samme. Her er forståelse og ligesindede der deler interessen for lystfiskeriet. Hyggen, Bornholms natur og stilheden er alt sammen noget der tiltrækker de mange fiskere fra hele Nordeuropa. Stemningen er uhøjtidelig og der er plads til alle.

Unikke faciliteter specielt til lystfiskerne
Efter mange års erfaring med betjening af lystfiskere, er Danhostel Sandvig blevet indrettet med et lille ”fiskerhus”, hvor der er alle de faciliteter, som lystfiskerne skal bruge. Her er således et stort varmt tørrerum til støvler, dragter, overtøj og waders. Her er også et klargøringskøkken, hvor man kan ordne sine fisk, og kummefryser til opbevaring. Ud over det findes der toilet- og tøjvaskefaciliteter i ”fiskerhuset”.

lystfiskeri

Gode samarbejdspartnere
Vi har et godt samarbejde med lystfisker guider og foreninger. Og så er der fortsat et godt samarbejde med Verona Sportsfiskeri, hvor vi kan være behjælpelige med booking af mange lystfiskerioplevelser. I sommermånederne er der også ture for familier og feriegæster, der gerne vil prøve at fiske for en dag.

Unik atmosfære
Den afslappede atmosfære og det faktum, at der er fyldt med andre lystfisker interesserede gør, at man altid kan finde en at tale med om interessen for lystfiskeri. Når man kommer hjem fra en lang og kold dag, så står aftensmaden klar med en god to-retters menu. Over maden udveksles erfaringer om dagens ture, fluebinderi, stænger, gode fiskepladser og alt det andet lystfiske-nørderi, som man måtte have på hjertet.

Nye værter
Danhostel Sandvig får nye værter i 2020, som ønsker at fortsætte samarbejdet med lystfiskerne og bevare det gode miljø. Det vil aldrig blive helt det samme som tidligere, men de nye værter vil gøre en stor indsats for at stemningen, den gode atmosfære og de lystfiskerivenlige faciliteter bevares.

Vi glæder os til at jer i 2020.

Lystfiskeri

Vi anvender cookies til at forbedre oplevelsen på vores side.

Du accepterer ved at fortsætte