Aftenunderholdning til lejrskoler på Bornholm - Danhostel Sandvig
  • Dansk
    • English
    • Polish
    • German

Inspiration til aftenunderholdning til lejrskoler på Bornholm

Når I har været ude på en dejlig naturoplevelse i løbet af dagen, og er kommet hjem og har spist aftensmad, så er der stadig nogle timer der skal bruges, før det er tid til at gå til ro. Her kommer derfor nogle bud på hvad I kan bruge aftentimerne til, når I er på lejrskole på Danhostel Sandvig på Bornholm.

FÅ ET TILBUD PÅ LEJRSKOLEOPHOLD HER

Dark Sky oplevelse
Kom ud i natten når det er blevet rigtigt mørkt hvis vejret er klart, se mælkevejen lyse himmelen op. I skal blot bruge en rød cykelbaglygte og ca. en time af jeres tid. I går fra Danhostel Sandvig når det er blevet helt mørkt uden for. I må ikke have lys fra hverken mobiltelefoner eller lygter. Kun de røde baglygter, ellers ødelægger I jeres nattesyn. Find et godt mørkt sted hvor I ikke bliver forstyrret af gadelygter. Der er mange omkring os. Se op på mælkevejen og giv eleverne en oplevelse, som mange i storbyen aldrig har set. Læs mere om Dark Sky her.
darksky

Natløb
Uanset alder på eleverne så kan I udfordrer dem til en tur i mørket. I kan lave et let natløb i Sandvigs små gader, eller gøre det mere svært og uhyggeligt ved at bevæge jer mere væk fra byen og ud hvor det er rigtigt mørkt. Her er rig mulighed for at lave sjove og uhyggelige natløb. Vi hjælper gerne med forslag og idéer.
aften

Aften gåtur til Allinge Havn forbi helleristningsfelterne
Der er ca. to kilometer til Allinge Havn. I kan gå turen bag om byen forbi helleristningsfeltet Madsebakke. Hvis man lyser med en lygte vandret på stenene kan man tydeligt se helleristningerne kommer frem. Fortsæt til Allinge Havn hvor I kan se havnen, byen og måske købe snacks i Netto. Gå langs havnevejen tilbage.

Tur i Rønne Bio
Rønne har en skøn biograf hvor der vises en enkelt film ad gangen. Måske kommer der noget som lige falder i jeres elevers smag. I kan let tage bussen til Rønne lige ude foran Danhostel Sandvig.

Bag kager i gæstekøkkenet
Vores gæstekøkken er normalt forbeholdt familier og enkelt rejsende, men tit er de her ikke når der er lejrskoler. Derfor kan I godt bruge gæstekøkkenet til specielle ting som eks. at bage kage. Der kan handles ingredienser på Allinge Havn i Netto eller Brugsen.

Aftenbadning og tur til fyret
Er I her i juni eller august, så er der god chance for, at de lyse og varme sommeraftener kan benyttes til en dukkert på stranden i solnedgangen. I kan også gå langs kysten ad hammerknuden og ud til Hammerodde Fyr og se lysene fra land og fyrets lys ud over havet. Der er ca. 1,5 km ud til fyret fra Danhostel Sandvig.
lejrskole Bornholm

FÅ ET TILBUD PÅ LEJRSKOLEOPHOLD HER.

Hygge i stuerne
Vi har en lille tv-stue med sofaer i forbindelse med reception og spisesal. Derudover har vi udendørsarealer hvor man kan opholde sig, samt en stor udestue med plads til hyggeligt samvær, spil og leg. Husk blot at fælles arealer ikke må benyttes efter kl. 22 hvor der også skal være ro på værelserne.
shh-lejrskole

OBS: Af hensyn til elevernes sikkerhed, anbefaler vi at man undlader at klatre rundt på klipperne når det er mørkt!

Læs mere om lejrskole på Bornholm på Danhostel Sandvig her.

Læs også her hvad I kan lave på en regnvejrsdag her.

Læs hvad I kan finde af attraktioner i gåafstand fra Danhostel Sandvig her.

Vi anvender cookies til at forbedre oplevelsen på vores side.

Du accepterer ved at fortsætte