Alt om Lejrskole og Studietur på Bornholm - Danhostel Sandvig

Lejrskoler på Bornholm på Danhostel Sandvig

Vi ved hvor vigtig en lejrskole er. Det er en oplevelse for klassen som huskes i mange år, derfor SKAL det være en succes for alle. Vi bestræber os på at give alle lejrskoler et positivt ophold de aldrig glemmer. Vi gør det nemt og hjælper jer med at booke ture og udflugter på øen.

Lige nu: Test vores lejrskole koncept, gratis overnatning til lærer i uge 36 2021 – Læs mere her.

Vi sørger for:

  • Enkeltværelse til lærerne
  • Toilet og bad på ALLE værelser
  • Rammerne er i orden
  • Maden er god og noget børn og unge kan lide
  • Begrænsede regler med frihed under ansvar
  • Planlægning af ture ude på øen
  • Gratis kaffe/te til lærerne
  • Gratis Wi-Fi til lærerne

Se vores priser på ophold, pakker m.m. her.

Send en forespørgsel på et lejrskoleophold her Så får I et tilbud med det samme.
Er du elev/studerende så bed venligst din lærer om at udfylde kontaktskemaet.

Overnatning Bornholm

Ved ankomsten vil I få anvist jeres værelser, og nogle få regler vil blive gennemgået.

Morgenmaden bliver serveret af flere omgange mellem kl. 7.30 til kl. 9.30, alt efter hvad de forskellige grupper skal. Aftensmaden bliver serveret af flere omgange, fra kl. 17.30 til 18.30, igen alt efter behov og udflugter. Læs mere om forplejning til lejrskoler her.

Ved afrejse tømmer eleverne deres skraldespande og lægger dyner og puder pænt, samt folder køjer op. Evt. lejet linned tages af og smides i linnedskur i gården. Dette er ikke inkluderet i slutrengøringen.

Glemte sager, kan sendes for 150 kr. Kontakt os for aftale.

Af hensyn til miljøet bedes eleverne medbringe en drikkedunk til opfyldning af vand samt evt. en madkasse, så der spares på emballage til smør-selv madpakkerne. (store sandwich brød)

Derfor skal I vælge Bornholm til jeres lejrskole eller hyttetur
Når I er på en ø som Bornholm, så oplever eleverne at være kommet langt væk hjemmefra, og der er mere rigtig ferie over det. Bornholm har været en kendt lejrskole ø i mange år, og det er det klassiske sted at tage på lejrskole for mange skoler. De mener at traditionen skal holdes ved lige ved altid at besøge Bornholm. Det kan os der bor på øen godt forstå. Landskabet og naturen er markant anderledes end resten af Danmark, og for mange elever er lejrskolen til Bornholm deres første møde med øen. Det er en af grundene til at vi føler et stort ansvar for, at give eleverne den bedste oplevelse, så de vender tilbage til øen med deres familier en anden gang.
nyker-kirke

Vi booker jeres udflugter for jer
Vi sørger for at gøre det nemt for jer, så det eneste I behøver er at fortælle os hvad I ønsker at se, så booker vi bussen og turen til jer. Der er både mulighed for korte ture eller heldagsture på Nordbornholm og Sydbornholm. Rundkirker, Ekkodalen, smukke klipper og ikke mindst en skøn sejltur til Christiansø og Ertholmene, hvor der er mulighed for at få naturoplevelser ud over det sædvanlige. Vi sørger for det hele!
Se alle vores ture her.
lejrskole bornholm

Indhent lejrskole tilbud her.

Vidste du, at I også kan komme på lejrskole på Bornholm i vinterhalvåret? Skriv endelig til os, så finder vi ud af noget.

Afbestillingsregler
Evt. afbestilling skal varsles mindst 16 uger før ankomst.
Ved afbestilling mellem 8 uger og 15 uger for ankomst, hæfter bestilleren med 50% af det bekræftede beløb.
Ved afbestilling senere end 8 uger før ankomst, hæfter bestilleren med 100 % af det samlede beløb.

Bestilling kan justeres med op til 10% inden ankomst.

GRUPPE-/FEST-/LEJRSKOLEAFLYSNINGER I FORBINDELSE MED CORONA
Ønsker en gruppe eller en lejrskole af aflyse et ophold på grund af Corona er det enten at annullere med gældende annulleringsbetingelser eller rykke reservationen til anden dato inden slut februar 2022. Vælger gruppen at rykke, frafalder gældende annulleringsbetingelser. Datoer for betaling er stadig gældende som oprindeligt.

Priser og betaling
Priser er per elev/lærer per dag/tur. Der er ingen ekstra betaling for lærer, de betaler samme lave pris som eleverne. Alle priser er inkl. moms. Der Faktureres 50 procent i depositum/reservationsgebyr ca. 3 måneder før ankomst. Depositum/reservationsgebyr refunderes ikke. Således at forårslejrskoler betaler 50 procent i januar og efterårslejrskoler betaler 50 procent i april. Resten af beløbet faktureres umiddelbart efter afrejse.

lejrskole på geocaching