Gruppeophold på Bornholm - Danhostel Sandvig - Billig overnatning på Bornholm
  • da
    • en

Gruppeophold på Bornholm

Danhostel Sandvig tilbyder overnatning til alle typer af grupper på Bornholm.

Alle værelser har eget bad og toilet. Her er gratis Wifi, stort udendørsareal med plads til at I kan hygge jer. Tæt på sportsplads/hal (Nordlands hallen i Allinge) og Bornholms enestående natur. Gode cykelruter og gode lystfiskerimuligheder lige om hjørnet. Når I overnatter på Danhostel Sandvig, ligger I lige i et smørhul af alt det bedste, som Bornholm har at byde på.

Klipper på Bornholm

Alle typer af grupper er velkomne
Vi har åbent for alle typer af gruppe fra 10 personer og op. Om I er en lystfiskergruppe, studiegruppe, familiegruppe, sangkor, idrætsforening, busrejsende, hundeudstillere eller lignende – Så finder vi en god gruppepris til jer. Gruppeophold skal bestilles og betales samlet. Er I mindre end 10 personer kan I booke jer ind via vores booking side her.

Vores værelser kan rumme fra 1-6 personer – jo flere personer pr. værelse, jo lavere pris pr. person.

Morgenmad og Aftensmad til grupper
Gruppearrangementer inkluderer typisk to daglige måltider samt slutrengøring medmindre andet aftales – vi er meget fleksible, så meget kan lade sig gøre. Der er mulighed for også at bestille smør-selv madpakker. Vores gæstekøkken forbeholdt enkeltpersoner og familier og kan derfor ikke anvendes af grupper.

Udflugter til grupper
Skal I ud og se noget af øen, så hjælper vi gerne med at arrangere en udflugt, vi booker en bus, der kører jer hen til de forskellige attraktioner. I kan se mere om vores udflugter her.
Vi har også et godt samarbejde med båden Verona, der tilbyder sejlture omkring Bornholm. Her er både mulighed for sightseeing og lystfiskerture. Vi arrangerer og booker gerne for jer.

Book i god tid – Vi får hurtigt udsolgt
Husk at booke jeres gruppeophold I god tid, så I er sikre på at vi har plads til jer alle på de datoer I ønsker. De fleste grupper er booket 6-12 måneder i forvejen.

Send en forespørgsel på et gruppeophold allerede nu, så får I et tilbud hurtigst muligt.

Vi anvender cookies til at forbedre oplevelsen på vores side.

Du accepterer ved at fortsætte