Gruppeophold på Bornholm - Overnatning på Danhostel Sandvig

Gruppeophold på Bornholm

Gruppeophold på skønne Nordbornholm – Danhostel Sandvig tilbyder overnatning til alle typer af grupper på Bornholm.

Alle værelser har eget bad og toilet. Her er gratis Wifi, stort udendørsareal med plads til at I kan hygge jer. Tæt på sportsplads/hal (Nordlands hallen i Allinge) og Bornholms enestående natur. Gode cykelruter og gode lystfiskeri muligheder lige om hjørnet. Når I overnatter på Danhostel Sandvig, ligger I lige i et smørhul af alt det bedste, som Bornholm har at byde på.

Få et tilbud på Gruppeophold her.

Alle typer af grupper er vedkommende
Vi har åbent for alle typer af gruppe fra 10 personer og op. Om I er en lystfiskergruppe, studiegruppe, familiegruppe, sangkor, idrætsforening, busrejsende, hundeudstillere eller lignende – Så finder vi en god gruppepris til jer. Gruppeophold skal bestilles og betales samlet. Er I mindre end 10 personer kan I booke jer ind via vores booking side her.

Vores værelser kan rumme fra 1-6 personer – jo flere personer pr. værelse, jo lavere pris pr. person.

Morgenmad og Aftensmad til grupper
Gruppearrangementer inkluderer typisk to daglige måltider samt slutrengøring medmindre andet aftales – vi er meget fleksible, så meget kan lade sig gøre. Der er mulighed for også at bestille smør-selv madpakker. Vores gæstekøkken er forbeholdt enkeltpersoner og familier og kan derfor ikke anvendes af grupper.

Gruppeophold

Udflugter til grupper
Skal I ud og se noget af øen, så hjælper vi gerne med at arrangere en udflugt, vi booker en bus, der kører jer hen til de forskellige attraktioner. I kan se mere om vores udflugter her.
Vi har også et godt samarbejde med båden Verona, der tilbyder sejlture omkring Bornholm. Her er både mulighed for sightseeing og lystfiskerture. Vi arrangerer og booker gerne for jer.

Klipper på Bornholm

Book i god tid – Vi får hurtigt udsolgt
Husk at booke jeres gruppeophold I god tid, så I er sikre på at vi har plads til jer alle på de datoer I ønsker. De fleste grupper er booket 6-12 måneder i forvejen.

Afbestillingsregler
Evt. afbestilling skal varsles mindst 16 uger før ankomst.
Ved afbestilling mellem 8 uger og 15 uger for ankomst, hæfter bestilleren med 50% af det bekræftede beløb.
Ved afbestilling senere end 8 uger før ankomst, hæfter bestilleren med 100 % af det samlede beløb.

Grupper skal fra 2020 betale er reservationsgebyr på 10% af den samlede pris på opholdet, der betales ved booking. Gebyret refunderes ikke ved aflysning.

Bemærk: Vi er ikke er feststed men et stille og roligt vandrerhjem.

Send en forespørgsel på et gruppeophold allerede nu, så får I et tilbud hurtigst muligt.

solnedgang