10 % rabat på din overnatning på Bornholm - Danhostel Sandvig
  • Dansk
    • English
    • Polish
    • German

10 % rabat på din overnatning på Bornholm

Book din overnatning online og få rabat med dit gratis Danhostel Fordelskort. Vi er det eneste Danhostel på Bornholm og derved også det eneste sted, hvor du kan få rabat på din overnatning med dit Danhostel Fordelskort. Alt du skal gøre er at booke dit ophold på danhostel.dk, eller vores egen webside her. Så får hele familien 10 % rabat på overnatningen.

Du bestiller dit kort på danhostel.dk, og får dit kortnummer med det samme. Så kan du let booke dit ophold efterfølgende. Det hele kan altså gøres hurtigt og effektivt.

Betingelser for Danhostel Fordelskort
Et Danhostel Fordelskort er tiltænkt familier på ferie og gælder for hele husstanden. I behøver således kun at oprette ét kort per husstand. Bemærk at der ikke kan opnås rabat på tilkøbsprodukter eller for grupper og lejrskoler. For grupper og lejrskoler finder vi en god gruppepris til jer i stedet for. Læs mere om vores gruppeophold og lejrskoler her. For firmaer kan I benytte et Danhostel Firmakort, der giver de samme fordele, læs mere om Danhostel Firmakort her.

Andre steder på Bornholm du kan benytte kortet
Danhostel Fordelskort giver ikke kun rabat på alle dine overnatninger på Danhostel, men også til en række attraktioner og museer rundt om i landet. Bornholms Museums 4 afdelinger, Bornholms Tekniske Samling og Grønbechs Gård giver blandt andet rabat. Du kan se en liste over hvor du kan opnå rabat med dit Danhostel Fordelskort på Bornholm her.

Få inspiration til din ferie på Bornholm her.

Andre kort der giver rabat
Du kan også få 10 % rabat hvis du er medlem af Ældresagen. Alt du skal gøre er at booke online og indtaste dit kortnummer. Er du medlem af FDM gælder det samme. Har du et Club Matas kort kan du opnå Klub Matas Point i stedet for 10 % rabat, når du indtaster det ved booking. Det samme gælder for Coop-medlemskort hvor du opnår Bonus. Endelig er der personalezonen som også giver 10 % rabat på overnatningen.

Spar endnu mere ved at booke i god tid
Book din overnatning allerede nu – og husk at booke jeres billetter til færgen i god tid også, så kan I komme frem og tilbage med færgen til Bornholm med en bil plus 5 personer får under 200 kr.

Book jeres ophold på Danhostel Sandvig her.

Book jeres færgebillet her.

Vi anvender cookies til at forbedre oplevelsen på vores side.

Du accepterer ved at fortsætte