Cykelferie på Bornholm - Danhostel Sandvig - Billig overnatning på Bornholm
  • da
    • en

Cykelferie på Bornholm

Tag på cykelferie på Bornholm med udgangspunkt på Danhostel Sandvig på Nordbornholm. Så er du i cykelafstand til de største attraktioner, og kan let nå rundt til det meste af Bornholm på dagsture. Cykelferie er en god måde at kombinere motion og oplevelser, og derved give en aktiv ferie for hele familien.

Cykelferie på Bornholm

Medbring egen cykel eller lej den hos os
Du kan medbringe egen cykel, vi er ”Bed and Bike” certificeret, og der er gode muligheder for vask, reparationer og opbevaring af cykler hos os. Hvis I ikke ønsker at medbringe egne cykler, kan I leje nogle hos os. Vi har gode forbindelser til cykeludlejning lige om hjørnet, og sørger for, at der er cykler klar til jer når I kommer. I kan leje cykler til hele jeres ophold eller enkelte dage. Så kan cykelferien også kombineres med afslapning og solbadning. Husk jeres cykelhjelm, ellers kan der lejes en hos os for bare 10 kr.

Naturskønne cykelstier
Bornholm er indrettet med mange cykelstier og mange steder ligger de såkaldte banestier langt væk fra vejen og bilerne, og derfor at øen et forholdsvis sikkert sted at cykle. Landskabet er afvekslende og der er korte afstande til de fleste ting.

Kuperet landskab
Når I tager på cykelferie på Bornholm og især på Nordbornholm, skal I være opmærksomme på at det ikke er fladt landskab I er kommet til. Der er mange bakker og dale og vejene kan være snoede og uden oversigt. Det kræver derfor lidt at komme rundt på øen, så husk at sætte ambitionerne til jeres cykelture efter familiens niveau, så turen bliver en god oplevelse for alle. I kan tage cyklerne med i busserne på Bornholm. Så kan turen kortes af hvis det bliver for hårdt.

Cykelferie på Bornholm

Overnatning på cykelferie på Bornholm
Du kan vælge at ligge alle dine overnatninger hos os på Danhostel Sandvig på Nordbornholm, eller kombinerer din cykelferie med overnatning flere steder. Uanset om I ligger hele jeres ferie hos os, eller kombinerer med andre steder, så er vi klar til at tage imod jer, og give jer en god overnatning og lækker morgenmad, inden I kører ud på cyklen igen. Book jeres ophold her.

Forslag til en cykeltur Bornholm rundt på ca. 4 dage.

Se gode ruteforslag til din cykelferie på Bornholm her.

Kornmark

Vi anvender cookies til at forbedre oplevelsen på vores side.

Du accepterer ved at fortsætte